JUDr. Vojtěch Filip

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.07.2016 6:28:10 - alvap 01

co ještě ještě musí stát?

Vážený pane místopředsedo PS PČR. Váš dotaz by měl důrazně směřovat do lavic PS, na vládu a pod. Vaší stranu není slyšet. Jste zatuchlí a jedete jen v jakési setrvačnosti. Nevymlouvejte se, že Vám média nedají prostor. Pan Okamura a nebo lidé z Úsvitu také nedostávají prostor v médiích a jejich iniciativa je vidět i slyšet. Proč nevyslovíte s podporou, třeba ANO, nedůvěru naší neschopné vládě? Nebo se o to alespoň nepokusíte. Jde o korýtka, že? Lid Vás všech má plné zuby. VY v PS neděláte NIC! BOJÍME SE!!! Jsem ročník 82 a nikdy jsem o sebe neměla strach. Nyní ano. Obav a bezmoci z rozhodování naší vlastizrádné vlády (pan premiér jde vyloženě proti vůli lidu i stanoviskům parlamentu) jsem se nechtěla dožít.
Pavla

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.11.2016 10:24:15 - JUDr. Vojtěch Filip
Dobrý den, děkuji Vám za Váš názor, jistě jste si všimla, že hnutí ANO je vládní stranou a těžko bude samo sobě vyslovovat nedůvěru. Vojtěch Filip