Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.07.2016 23:12:17 - martha

A jak jste s vaším Pelikánem

na vládě schválili návrh náhubkového zákona a 12 let za odmítání muslimské invaze je v cajku ??? Vaší firmu anone už většina prokoukla - vy jdete deklarativně s většinou a zbytek dělá tu reálnou politiku havloidismu a sluníčkářství... A za to dostáváte od svých americkejch loutkovodičů požehnání na EU dotace v rrámci boje proti korupci. Dá se to tak vysvětlit?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.08.2016 12:03:34 - Andrej Babiš
 Hezký den, nevím, jestli jste tu novelu zákona četl. Obsahuje naopak to, že za schvalování teroristických útoků má nově hrozit až dvanáct let vězení. Vláda schválila návrh ministra spravedlnosti Roberta Pelikána. Dosud za schvalování terorismu na veřejnosti nebo na sociálních sítích hrozil maximálně jeden rok. Pokud zákon projde sněmovnou, propagace a financování teroristického útoku se nově stanou samostatným trestným činem, za který bude možné uložit až 12 let odnětí svobody nebo propadnutí majetku. Na seznam trestných činů přibude i vyhrožování teroristickým trestným činem a účast na teroristické skupině. Nevím tedy, jak by tento zákon mohl ohrozit někoho v případě, že bude slušně, ale jasně odmítat přijímání uprchlíků.  To by se pak musel zákon vztahovat i na mě. Ne, teď vážně. Zkuste si ten zákon přečíst a zjistíte, že rozhodně neomezuje svobodu projevu, ale naopak reaguje na ty šílené teroristické činy ve Francii a Turecku a snaží se předcházet tomu, aby někdo s takovými činy souhlasil, podporoval je a případně i financoval. Snad jsem Vám to vysvětlil. S pozdravem AB. Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE