Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.08.2016 13:39:10 - žula

Pavel Novotný

Jaká ,,kritéria" musí splňovat člen a politik ODS? Nemyslíte, že vám kazí pověst? Kritizujete Zemana za jeho slovník a ve vlastních řadách tolerujete ještě větší dlaždiče, co navíc pohrdá občany tohoto státu? http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Kreteni-joudove-tupci-z-venkova-ceska-huba-mastna-od-tlacenky-Pavel-Novotny-zautocil-na-cesky-narod-kvuli-islamu-447137

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.08.2016 15:40:47 - Mgr. Jana Černochová
 Dobrý den,kritéria členství jsou dána stanovami. ODS je demokratickou stranou, která je otevřená názorové pluralitě. Je velmi obtížné komukoliv nařizovat, jakou formou by měl své názory prezentovat. Chtěla bych Vás však ubezpečit, že názory uvedené v odkazovaném rozhovoru zejména ve vztahu k občanům naší země nejsou oficiálním stanoviskem ODS a pokud je dotyčný sděluje zejména jako občan a veřejně známá osobnost, což tak vnímám, pak jsou to pouze jeho vlastní postoje.
Jana Černochová