Ing. Rudolf Kozák

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.04.2012 19:07:45 - MichalDiviš

Odpověď na dotaz

Jaký má soc.dem recept na nezaměstnanost? Nezlobte se, ale když slyším páně Sobotku, přijde mi to, že program ČSSD je jen jako vzpoura proti Nečasovi (nic proti). Ale co KONKRÉTNĚ byste dělali, aby lidi měli práci, je to den ode dne horší! Diviš.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.04.2012 16:44:49 - Ing. Rudolf Kozák

Dobrý den pane Diviši,

děkuji za dotaz. Plně s Vámi souhlasím, že v dnešní době a za vlády této politické garnitury je každodenní život obyčejných lidí opravdu složitý. Bohužel vládní "rádoby reformy" postihnou především ty, kteří se mohou nejméně bránit (důchodce, rodiny s dětmi a lidi kolem padesáti let, kteří shání práci ještě obtížněji než lidé mladší) a kteří stávající ekonomoickou situaci téhle země nezavinili. Odpověď na Vaši otázku není jednoduchá, ale řešení přeci jen existují. Přečtěte si můj dnešní rozhovor pro Parlamentní listy, kde na podobný dotaz odpovídám a sám posuďte zda obsahuje racionální jádro.