Mgr. Karel Novotný, MBA, LL.M.

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,7. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.04.2012 19:28:34 - Golio

umění, vandalismus

Brej den, chci se zeptat, co říkáte na "anténky politiků na plakátě" a výši trestu pro bývalého řidiče autobusu. Myslíte si, že soudkyně rozhodla správně? Není to trochu na hlavu, to by měli být zavřeni i všichni sprejeři, vandalové co popisují cizí majetek,.....pokud vím, sám řidič zaplatil škodu, kterou způsobil politické straně. Díkes za odpověď Golio

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.04.2012 14:08:57 - Mgr. Karel Novotný, MBA, LL.M.

Dobrý den, víte - anténky některým politikům docela sluší, nemyslíte si to taky?

Myslím si, že by ti, kteří nejsou jiným lhostejní, ať je již důvod jakýkoli, by měli být spíše rádi, že se o nich ví, že je lidé znají, mluví o nich, byť asi ne dvakrát dobře, ale to už tak bývá v politice, že cokoliv negativního je dobře čteno obyvatelstvem a dobře prodáváno novinovými periodiky.

Vzpomínám si na naši komunální podzimní kampaň v roce 2010, tam nám na naše bilboardy kdosi "vychrstnul" černo barvu , no a že bychom za to někoho trestali, maximálně by nám mohl zaplatit poničení námi uhrazených nákladů, ale jinak se domnívám, že je to zbytečně na někoho za malování a „ přikrášlování „ portrétů podávat trestní oznámení, či cokoli jiného.

A paní soudkyně je tuším, kdesi jsem četl manželkou pana bývalého ministra Langra . . . nezaujatá . . . nebo je to jinak (?!?!)

Pokud dotyčný pán uhradil poškození, tak je vše v pořádku a odsouzení a výše trestu je pěkná volovina!

Príma den

Karel Novotný