Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.08.2016 14:23:19 - PBK

uprchlíci

Zdravím, jak je asi známo uprchlíci jsou víc než potenciální nebezpečí po všech stránkách, je Vám známo jak vypadá soužití např. ve velkém městě??? včera jsem byl v jižní části Berlína na úřadě ohledně koupě auta...můžu Vám říct že je to hustý !!!neměl jsem sílu a skoro ani odvahu tam fotit či pořizovat i skrytým způsobem záznam .Nezlobte se nikdo na mě ale jsme Češi a žijeme v Čechách tak Syřan či jiný neznámého původu ať je tam odkud pochází..Jestli chcete pomalu mít to samé jako sousedé můžeme zvolattak jako paní DDR M.: Herzlich aber herzlich willkommen

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.09.2016 13:12:34 - Ing. Miloš Zeman
Buďte rád, že žijete v České republice, kterou se zatím podařilo uchránit před nelegálními migranty, na rozdíl od Berlína, na rozdíl od bruselské čtvrti Molenbeek, na rozdíl od pařížské čtvrti Saint-Denis a dalších částí různých měst, kterým se dnes říká no-go zóny, protože se tam kvůli ubytovaným migrantům říká, že se tam bojí i policisté. Děláme všechno proto, abychom přes váhavost některých našich politiků, zůstali věrni principu, že nelegální migranti nemají být umísťováni na české území.