Ing. Ivo Bezecný

mimo zastupitelskou funkci
  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.08.2016 15:03:23 - Venda-jogista

díky za odpověď

Já Vás nechci přesvědčovat. Na to jste v naší lidovecké politice příliš zaháčkovaný a čekající na významné posty za zásluhy. Jste mladý a proč si kazit pravdou kariéru. Ale řekněte mi, kolik obyvatel Krymu, před referendem trvale na Krymu bydlících, bylo po referendu odstraněno, zabito, odsunuto mimo území Krymu, na Ukrajinu? Kolik obyvatel Krymu padlo v nějaké válce v čase referenda o odtržení Krymu, kolik dnů a jakými zbraněmi se bojovalo, kolik bylo mrtvých na straně agresora, podle Vás Rusů, kolik bylo mrtvých na straně původního obyvatelstva - Krymu, kolik bylo mrtvých na straně Ukrajiny, která bránila svůj Krym. Jak probíhaly nálety a bombardování od ruských vojsk, které objekty infrastruktury, nádraží, školy, nemocnice, byly ruskými vojsky zničeny? Chcete obdobné informace vědět o Srbsku, o Kosovu, kolik obětí a jaké škody prosadili obránci demokracie, vojska a hlavně letectvo USA? Myslíte si, že USA má - nemá obrovskou vojenskou základnu na území Kosova?
V.Žáček, člen KDU-ČSL

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.08.2016 15:28:52 - Ing. Ivo Bezecný
 Agrese je agresí I tehdy, nepřináší li oběti na životech. Při okupaci Sudet take nedošlo k velkým krveprolitím, k tomu nedošlo dokonce ani při okupaci Československa v roce 1939. Při okupaci sovětskou armádou v roce 1968 se take jednalo víceméně o okupaci nekrvavou. Přesto jak jak v případě roku 1938 (1939) a 1968 se jednalo o okupaci našeho území. Nebo snad ne?