Ing. Ivo Bezecný

mimo zastupitelskou funkci
  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.08.2016 15:51:13 - Venda-jogista

Nu dobrá

Německá okupace byla následkem zrady západních mocností, které dokonce žily po Mnichovu v omylu /pár měsíců /, že zachránily světu mír. To bych sem již ale nepletl.
Četl jste bratře někdy o uspořádání Evropy po II.světové válce, které podepsaly vítězné mocnosti? Jalta, Postupim. A proč nešel demokratický západ na pomoc československému jaru? Ano, byli jsme, patřili jsme, dali nás tam, do sféry vítěze války, SSSR. Vybudoval se tu průmysl, zemědělství, třeba i Vaši rodiče vystudovali vysoké školy. Ten svět byl tak rozdělen a v roce 1968 bylo ještě na změnu brzy. Ani slovutné USA nehnuly pro nás prstem. Krym a Kosovo? To je nesrovnatelné. A Vy jste v područí lživé propagandy. Mladí lidé, jako jste Vy, skočí na lep /zvláště, když je pam čeká za úlitbu mocným sladká odměna / kdejakému vychytralému člověku-politice. Jeďte někdy na venkov, mezi členy KDU-ČSL a zeptejte se na politiku Ruska a politiku Západu, jak to chápou. A dejte si dohromady fakta. Opravdu Vám Kosovo nevadí? V.Žáček

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.08.2016 16:01:22 - Ing. Ivo Bezecný

 Zkusím se zase zeptat? Proč by tedy Kosovo mělo patřit zrovna Srbsku? Až do konce 1. světové války patřilo Osmanské říši.