Ing. Ivo Bezecný

mimo zastupitelskou funkci
  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.08.2016 16:26:36 - trebivlice

Dobrý den - ještě ke Kosovu - byl tak uměle vytvořen první muslimský stát v Evropě.

Nyní se stále více radikalizuje a je zdrojem džihádistů a muslimských fanatiků - a to přesto, že je, paradoxně, neustále dotován z EU, protože je i po tolika letech celkem ekonomicky neživotaschopný. V březnu t.r. byla stažena žaloba v Haagu proti Miloševičovi. Biden se omluvil za bombardování Jugoslávie(převážně civilních objektů - nádraží,nemocnice..) Co srbům prváděli kosované i jak byly informace o tom, co se děje cinknuté, dost vypovídá kniha Carly del Ponte ( tehdejší hlavní žalobkyně mezin.tribunálu pro býv.Jugoslávii) "Lov: Já a váleční zločinci". Švýcarský vyšetřovatel Dick Marty dodal Radě Evropy v r. 2010 zprávu o odebírání orgánů uneseným srbům a jejich prodeji kosovskými albánci včetně vysokých představitelů UCK i s Thacim v době konfliktu. Thaci byl na americkém seznamu teroristů- v době, kdy díky spolupráci s ním se mohla zrealizovat americká základna v Kosovu, z něj zmizel. Jugoslávie byla přepadena bez mandátu OSN. Fakt vám to vše připadá ok?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.08.2016 16:39:07 - Ing. Ivo Bezecný
 Není to OK. V tom s Vámi souhlasím. Až na to přepadení Jugoslávie. Když došlo k útoku NATO, žádná Jugoslávie už neexistovala.