Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.08.2016 13:59:50 - Antonín XY

Dobrý den

Vážený pane prezidente Zemane, mnoho "inteligentů" prohlašuje, že rozdělujete společnost. Omyl ! Společnost rozdělili voliči. Na nás, kteří jsme chtěli mít na Hradě prezidenta a na ty, kteří chtěli mít ( z nepochopitelných důvodů) na Hradě knížete. Vy mluvíte naprosto srozumitelně, k věci a používáte nevyvratitelné argumenty. Ti, co vás titulují "lalok a p."., to těm "inteligentům" muselo dát hodně práce to vymyslet, protože nemají kloudný argument. Na migranty máme stejný názor jako drtivá většina národa. Lidstvo je součástí přírody, tak jako černí a zrzaví mravenci si nikdy nebudou stavět společná mraveniště. I zvířata mají svá teritoria. Když si někdo k sobě pozve návštěvu, tak by jí neměl posílat na oběd k sousedovi !! Nepřizpůsobiví nám již předvádějí svojí mírumilovnost. Potom vláda stojí minutu ticha za oběti. To se pozůstalým opravdu ulevilo ! Podle mého jsou migranti závistivý, protože jsme něco dokázali. A kdo vsadí na závist, ten se nikdy nezklame. Souhlasíte ? Díky Heger

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.09.2016 13:09:00 - Ing. Miloš Zeman
Vy jste v podstatě vyjádřil moje názory, včetně věty, kterou jsem nedávno řekl kancléřce Merkelové. No, a když vyjádříte moje názory, nemám důvod s Vámi nesouhlasit.