JUDr. Klára A. Samková, Ph.D.

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.08.2016 9:09:52 - Marketa Jandísková

Eu může za vznik migrace s neziskovkami Soroše, které "vybízí" migranty do Evropy?

Dobrý den paní Samková,
mám dotaz. Nemohu si pomoci, ale vznik migrace -masové se z ničeho nic spustil, prostě "záhadně naráz", když EU začala spolupracovat se Sorošem. Instituce EU vytvořili projekt EUROMED, kde chtějí do Evropy dostat přes cca 50 mil. lidí z muslimských zemí,spolupracuje tedy EU se Sorošovými neziskovkami, aby je nalákali do Evropy a splnili daný počet? Vypadá to totiž tak, že migrační krizi vyvolali tyto neziskovky s EU. Není to konspirační teorie, ale fakt. Všechny zákony, které teď instituce EU vydávají jsou na bezproblémový vstup nelegálních migrantů, žádné zadržování, žádné překážky. Vznik Frontexu a Sofie na zvýšení migrace. Vše co EU podnikla, je na zvýšení migrace. Nelze si nevšimnout, že na zastavení migrace a zpřísnění zákonů EU neudělala vůbec nic, ba naopak. Nějaká reimigrace a úřady na vyhoštování posilováni nejsouˇa naopak jim kladou překážky. Kalergiho plán Merkelové jede na plné obrátky, že?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.11.2016 9:17:03 - JUDr. Klára A. Samková, Ph.D.
 Sama nejsem vůbec schopna účel tohoto jednání evropských politiků pochopit, takže vám na vaši otázku opravdu nemohu odpovědět. Jinak takových dosti švihnutých teorií jako je Kalgeriho plán bylo v historii spousta a neuskutečnily se. Myslím, že tzv. Kalgeriho plán byl následně k tomu co se tady děje, uměle přiřazen...