Ing. Ivo Bezecný

mimo zastupitelskou funkci
  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.08.2016 9:27:59 - Holoubátko

11- září

Dobrý den, četl jsem nějaké vaše odpovědi a zajímá mě jen jedno, VY věříte že 11.září byl dílem teroristů? Viděl jste vyjadření odborníků na YT, kde jasně vyvrátili pohádku o terorismu. Po této akci, kterou dle mého názoru řídily sami USA (a nebo jí nechala proběhnout, jako britové Caventry)se rozjela válka proti terorismu a dnešní marast. Další rovina 11.září je utlumení demokracie v samotných USA /zde taky si myslím že je to vůle politiku, proto 11.9) Vás názor? A prosím vysvětlete mi proč věříte v oficiální verzi 11. září ( když jak jsem psal víše, je to podle odborníků blbost?)
Děkuji Holub

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.08.2016 10:29:35 - Ing. Ivo Bezecný

 Asi nejsem tak sečtělý jako vy, z dokumentů, které jsem viděl nebo četl (mám k dispozici převážně sdělovací prostředky) nemám o teroristických útocích pochybnosti.

Souhlasím, pokud se země musí bránit terorismu, může s tím souviset I omezení osobních svobod. týká se nejen USA, ale třeba I Francie - viz výjimečný stav. Smutné, ale asi není jiná cesta.