JUDr. Vojtěch Filip

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.08.2016 10:05:00 - farmer

Šance říct jasné „NE“ uprchlickým kvótám

Pane Filipe,
a co vy, jako poslanci uděláte s tím, že Sobotka nerespektuje vaše usnesení? Zatím jste jako poslanci (a to nejen za KSČM) v tomto směru neudělali nic a zklamali jste na plné čáře. Nejste schopni zabránit ČSSD v plnění jeho multikulturního programu ani v jeho plánech předávání kompetencí do rukou EU, což je také součástí dlouhodobého programu ČSSD (čl.2.2.2. programu). Takže díky vám, poslancům, nemůžete od Sobotky to "NE" očekávat.
Jakým způsobem si vynutíte jeho plnění. Co s tím uděláte? To si to vy, poslanci necháte líbit? Není to náhodou protiústavní a na odvolání premiéra?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.11.2016 10:21:11 - JUDr. Vojtěch Filip
Dobrý den, možnosti poslanců a Poslanecké sněmovny jsou omezené, máme možnost pouze požadovat po panu premiérovi plnění usnesení Poslanecké sněmovny. Vynutit toto dost dobře nejde, vzhledem k tomu, že v Poslanecké sněmovně na odvolání vlády není dostatečný počet hlasů. Vojtěch Filip