Ing. Ivo Bezecný

mimo zastupitelskou funkci
  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.08.2016 10:05:55 - Venda-jogista

odpovídáte vyhýbavě, frázemi a nebo vůbec

Ještě jednou, jak je možné, že spadl ničím nezasažený třetí mrakodrap? Pokud jste viděl záběry "trefy" letadla do druhého mrakodrapu WTO, musel jste vidět, že ho málem netrefilo. Letounu se zabodl do rohu mrakodrapu. Jak to, že spadl mrakodrap jak podťatý, když hořelo jen v některých horních patrech? Připustil jste si, že tuto akci mohli připravit Američané sami? Asi se podivíte, že by obětovali několik tisíc lidí? Šli do Iráku s podvodem, že tam jsou zbraně hromadného ničení. Nebyly. A přesto zabili Amíci statisíce lidí, dětí, žen. Jaká toto byla doktrína USA? Neřekl S.Husein, že v budoucnu upustí od obchodu s ropou v dolarech? Totéž řekl i Kaddáfi, ten navíc organizoval celoafrickou měnu . Nebyly to pravé příčiny vpádu státního teroru vojsk USA, bohužel i obranného paktu NATO? Proč se nebývale daří pěstovat mák a vyrábět surovinu pro drogy v Afghanistánu vč. jejího vývozu? Není tam laskavý dozor CIA a vojsk USA z důvodu, aby byly peníze pro změny režimů a jejich vyzbrojování? Žáček

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.08.2016 10:33:24 - Ing. Ivo Bezecný
 Názory zajímavé, leč prosím pěkně dovolte mi, abych zůstal při svém vyjádření. nemám na něm co měnit. Záběry jsem viděl a k útoku se myslím přihlásila Al kaida. nejsem architect ani stavitel, abych mohl posuzovat pevnost dotčených budov.