Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.09.2016 7:34:32 - Johanz z Mallevilu

Měly by soudy více přitvrdit?

Máme tolik zákonu, že se v tom nevyznají ani ti co je tvoří, Máme podle statistik dvakrát tolik vězňů, jako je průměr v EU a tady nějaký člověk chce stavět další věznice. Za autonehodu beze zranění je člověk potrestán 17 léty a upije se k smrti. To je justiční vražda. Máme politické vězně za pitomosti vystrčení zadku a malování tykadel. Tady bych okamžitě využil vašeho práva na amnestii. PS prezidentská standarta má přece větší cenu než pár tykadel na autobuse, nebo holá prdel. Johanz z Mallevilu

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.09.2016 12:36:50 - Ing. Miloš Zeman
Samozřejmě, že souhlasím s tím, že prezidentská standarta má větší cenu, i když soudkyně prvoinstančního soudu byla jiného názoru. V zásadě však sdílím názor, že nechat lidi, kteří se dopustili závažných trestných činů, na svobodě, znamená riziko, že tyto činy budou opakovat. Jsou recidivisté, kteří mají za sebou osmnáct trestů a jsou odsouzeni po devatenácté, protože jejich předchozí tresty byly buď podmíněné nebo krátké. Rozlišujme proto mezi trestnými činy tohoto dvojího typu a u těch lehčích trestných činů se přikláním k návrhu domácího vězení s elektronickými náramky, kdy vězni tak mohou i pracovat. Tečka.