Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.09.2016 13:46:32 - tomas.moukes2

Vláda tajně dováží migranty do česka

Já jsem se včera procházel po pár měsících centrem Brna a byl jsem uplně v šoku, kolik tu přibylo Arabů - jen za tu chvilku jsem jich napočítal aspon 86. Přitom tu žiji desítky let a nikdy jsem tu prakticky žádnýho araba neviděl, velmi výjimečně jen nějaké, kteří od pohledu byli studenti. Takže kde se tu berou?Muselo jich tu v Brně přibýt aspon 5000 soudě dle hustoty obyvatel, které jsem včera počítal - tak 5% lidí byli arabové. Přitom dle oficiálních statistik českého statistického uřadu tu legálně přibylo za poslední rok asi jen 2000 lidí z islámských zemí. Jediné možné vysvětlení je, že tu jsou ilegálně. Jaké máte Vy informace? Myslíte, že policajti mají rozkazy je nekontrolovat, když já jsem aspon neviděl, že by je kontrolovali, i když se centrem policajti procházeli. Co si myslíte Vy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.09.2016 14:27:50 - Radek Rozvoral
Dobrý den Tomáši,
máte pravdu, že v České republice arabských občanů přibývá a všímá si toho stále více lidí. To ale neznamená, že by je tajně dovážela česká vláda. Policii si platíme z našich daní a tak by nestálo na škodu, pokud by čas od času některé takovéto občany nezávisle zkontrolovala a možná, že bychom se divili, jak se k nám dostali. Pokud budou otevřené hranice tak, jak je tomu doposud, zcela určitě jich bude v České republice přibývat.
Hezký den a ať se Vám ve všem daří.