František Kopřiva

Profil není spravován mnou. Dotazy můžete psát mailem.
  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.09.2016 16:17:12 - Kaspri

Dotaz ke kandidature

Dobry den,
Chtel bych se Vas zeptat, zda ve vasem veku, dle clanku dvacet let, si myslite, ze mate kompetence a znalosti na to, abyste zastaval takovou funkci.
Vzhledem k tomu co pisete v clanku na Parlamentnich listech, tedy treba o orientaci CR na vychod ci zapad, se domnivam, ze byste mel mit nejprve rodinu, nekolik deti a poradnou praci, abyste poznal jak se zije v nasi zemi a potom si klidne kandidujte. Pisete ze politici jsou odtrzeni od reality, ale to jsou prave ti, co hned po skole sli delat politiku a nic jineho nepoznali, napriklad premier Sobtka. Odtrzeni od reality ma dve podoby, chtena, protoze krast se musi a nevedoma, ktera vznika prave nezkusenosti a malymi zivotnimi zkusenostmi.
Vite, az s detmi poznate, zda je vse tak cernobile a zda ta ci ona orientace nasi ekonomiky nebo politicky system jsou dobre ci zle.
Nase zeme je moc mala na to aby byla hracem na svetovem deni. Naopak a proto si myslim ze prave orientace na obe strany je velice dulezita. Dekuji
Daniel

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.09.2016 10:17:15 - František Kopřiva
Dobrý den,není mi úplně jasné, zda se jedná o dotaz. Můžete prosím upřesnit svou otázku?