Mgr. Jana Pastuchová

  • ANO 2011
  • Liberecký kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.09.2016 23:54:07 - LLKK

LLKK/ dotaz na přímluvu u ex ministryně Válkové

Paní Pastuchová, prosím tedy o Vaši odpověď na dotaz, proč jste se aktivně angažovala a přimlouvala i u ex ministryně spravedlnosti Válkové za syna pana Nečesaného. To, že tato kausa je nestandardní, nezpochybňuji. Současně nemám problém Vám uvést svoji identitu mimo tento web. Vadí mi alei Vaše zainteresovanost hájit pana Nečesaného a současně absence empatie u případu tzv. zdravotní sestry, možné vražedkyně. Kde je Váš nadhled a nestranost??

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.09.2016 11:28:40 - Mgr. Jana Pastuchová

Dobrý den,

nenazvala bych to ani angažováním ani přimlouváním. Jednoduše jsem se kolegyně Válkové zeptala, zdali jsou některé postupy  (zveřejněné!!!) v této kauze možné, zdali je to u nás běžná praxe. Udělala bych to tak, i kdyby se jednalo o kohokoliv jiného. Jí to zaujalo a pak podnikla sama, z vlastní vůle, příslušné kroky. Nevím, jak jste přišel/a na to, že nemám dostatek empatie. Samozřejmě soucítím s pozůstalými. Sám/sama ale píšete o "možné vražedkyni"...to prostě musí posoudit nezávislý soud a ten já ovlivňovat ze své funkce nemohu a ani nechci.

JP