Doc. MUDr. Leoš Heger, CSc.

  • TOP 09
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,39. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.09.2016 11:43:16 - Hana Komínková

Kam si zavolat o návštěvní službu po 13.00 hodině?Hlavně starším občanům se zdravotní stav mění z hodiny na hodinu

Pane poslanče,bývalý ministře zdravotnictví,na netu jsem našla toto z 9/2014:"Návštěva praktického lékaře u registrovaného pacienta na jeho výzvu nebo u osob, které se nemohou dostavit, jejich stav vyžaduje kontrolu lékařem, patří k běžné náplni činnosti praktických lékařů.Seznam výkonů s bodovými hodnotami rozlišuje, i zda se jedná o všední den a běžnou pracovní dobu, nebo o neodkladnou návštěvu v době mezi 19 -22 hod nebo mezi 22- 06 hod anebo o neodkladnou návštěvu v den pracovního volna nebo pracovního klidu. V souladu s tím probíhají i úhrady zdravotních pojišťoven.Hrazeny jsou i náklady na dopravu zdravotnickým pracovníkům v návštěvní službě, a to podle konkrétní smlouvy mezi poskytovatelem zdravotní péče a zdravotní pojišťovnou.Mgr. Stanislava Kottnauerová
VZP ČR". Pokud platí i v 2016, proč nejsou zveřejněna tf.čísla, na která se lze dovolat i po uzavření ordinace (po 13.00)?Kdyby si praktici plnili, to co mají, ulevilo by se záchrankám a zlevnilo by to náklady na zdr. služby?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.