PhDr. Matěj Stropnický

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,73. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.09.2016 18:20:06 - mámababička

O co Vám vůbec jde?

Víte pane Stropnický, strana Zelených by byla přitažlivá, kdyby se skutečně starala o to, aby v republice byla dodržována pravidla, týkající se "zeleně" vůbec. Proč se ale především "staráte o to", aby tady bylo více nezákonných emigrantů - kteří o zeleni v republice neví vůbec nic a o další nesmysly - které požadujete po všech ostatních, ale sami se jen staráte o své příjmy od nás všech? Jde vám jen o výhody - a obyčejný selský rozum týkající se všeho, za to čemu byste se měli věnovat a za co "bojovat" - vám zřejmě připadá jako sprosté slovo!!!! Je znát, že jste "jen další z politiků, který nemá o běžném životě ani ponětí, a že jste nikdy NEPRACOVAL ! Psaní nějakých článků - to přeci není žádná poctivá práce! Není přece normální, aby se předseda jakékoliv strany chlubil tím, co dělá ve sprše!!!
Co vy na to? Připadáte si dál jako skutečně odpovědný předseda strany? Jste si vědom toho, co svými nesmyslnými požadavky způsobujete?????

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.