Prof. MUDr. Rostislav Vyzula, CSc.

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.10.2016 15:32:17 - MikiZ

Krajské volby:Jihomoravský kraj

Proč se největší souboj ANO a ČSSD odehrává v Jihomoravském kraji? Je něčím jiným než hejtmanem výjimečný oproti jiným krajům? Kdyby šlo o Prahu, tak to chápu. Takhle mi přijde, že vašim cílem je odstranit letos Haška a za rok Sobotku. je to tak? Pokud ano, fandím vám

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.10.2016 13:23:19 - Prof. MUDr. Rostislav Vyzula, CSc.
Je to zajímavé, ale právě v Jihomoravském kraji je situace mezi těmito stranami vyhraněná. Nejsem oprávněn obecně mluvit za strategii hnutí ANO v krajských volbách, ale moje osobní stanovisko, týkající se současného hejtmana Haška, je postaveno na dlouhodobé, negativní zkušenosti s ním. A to jak z pozice občana, tak i později z pozice politika. Jsem přesvědčen, že lidé s takovým špatným morálním profilem nemohou sloužit v politice. Oni si totiž už neuvědomují, že politika je služba pro lidi nikoli služba pro ně samotné. Je to, na druhé straně, velmi smutné, že mladý člověk takhle dopadl. Neměl by ale dále vést kraj, protože se již hodně zdiskreditoval.