Pavel Telička

  • BPP
  • Středočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.10.2016 15:19:18 - Docent

Proč mlžíte pane poslanče?

Dobrý den, je strašně zajimavé sledovat jak většina politiků (včetně Vás) a médií pouští jen ty informace o Sýrii, které se hodí. Evidentně máte jen mainstream informace, kterým věří už jen pár romantiků. Soudný člověk ne. Proč západ a tamější média vůbec nevolala po příměří a zastavení palby, kdy syrská armáda ustupovala? Můžete mi na to odpovědět? Proč vůbec nikoho nezajimali civilisti, kteří zabíjeli a zabíjejí demokraté z al - nusra? Před dvěma roky zase FSA odpálili bomby v homsu u škol - 50 mrtvých děti. Takových věcí je xy. Nikde jsem neslyšel, že by jste tohle odsoudil. Aleppo - proč neříkáte, že většina obyvatel tohoto kdysi krásného města žije v těch částech, které kontroluje vláda? Proč neříkáte, že obyvatelé vých. aleppa byli x krát vyzváni aby odešli přes bez. průchody ven. Fakticky je to tak, že ti ozbrojení islamisti je mají jako živé štíty a odejít jim nedovolí za žádnou cenu. Proč nevidíte, že křestaně v sýrii prezidenta Asada podporují? Proč tolik pokrytectví?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.10.2016 12:25:05 - Pavel Telička
Zdravim, nevim, zda ze ptate me, Zapadu nebo medii. Za ne mluvit nemohu. Nemlzim, Al nusra ani ja, ani Zapad nevyzdvihuje, naopak. Mnoho z Vami napsaneho neodpovida realite a myslim, ze to vite. Asad je pro me zlocinec, ktery povrazdil statisice svych obcanu. Ted mu v tom sekunduje ruska armada. Nevim, jake mate informace Vy, ja cerpam z mnohych zdroju, I primo z mista. PT