Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.10.2016 16:18:57 - Renata

Vážený pane Babiši

i já budu dělat všechno pro to, abyste ve volbách zvítězili jako hnutí, které v té naší samolibé a zkostnatělé vládě dělá už teď průvan a až obsadíte poslaneckou sněmovnu, myslím, že si spousta lidí žačne politiky vážit.V současnosti tam vznikne zákon, který senát vrátí, aby k němu bylo možno přilepit tolik dodatků, že vznikne zákon/nezákon, který jde obcházet zleva i zprava a ten se schválí, veto prezidenta přehlasují a já se domnívám, že by mělo být konečné a nepřehlasovatelné.Když se o některem zákoně rozhoduje, odejde kamsi skoro polovina poslanců.
Omlouvám se, že jsem využila Vašeho emailu a poslala vám přílohu, která kolovala nějaký čas inernetem, poznámek měla mnoho, já k tomu obrázku měla jen jednu - kdybych já a někdo jiný v práci dělala takhle, už bychom byli bez zaměstnání. Nezapomínám, jak tehdejší ministr financí včlenil důchodový fond ( cca303miliard) do státní pokladny. A následně nebylo na dúchody.
Nezlobíte se, že Vám napsala na email?
Renata Hašková
z Prahy

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.