PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.10.2016 20:43:26 - Katherine

Jak je to možné ?

Naše zem je rozprodávaná-Doly Paskov se budou zavírat,přestože uhlí tam je -firma,která kdysi koupila-nekomunikuje !! Pracující se bojí o práci a raději pracují za minimální,podhodnocenou mzdu.2/3 národa už ani nešlo k volbám.A do toho všeho sem valí EU Afriku !! Můj dotaz zní-co si myslíte o znovuzavedení povinné základní vojenské služby,na obranu naší republiky ??

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.10.2016 19:37:16 - PhDr. Miroslav Sládek
 Děkuji za dotaz a předcházející komentář. Situace je skutečně hrozivá. Ať již je to plán nebo jenom hloupost pomahačů. Nejhorší je však chování našich spoluobčanů. \když mají možnost něco změnit, tak sedí doma, anebo volí čím dál tím hloupěji. Snadno skočí na koblihu vychytralému estébákovi nebo volají vždy po něčem novém. Nejsou schopni si zapamatovat předvolební sliby a zhodnotit jejich neplnění. Nejsou schopni takové zásadní lidské vlastnosti, nebo spíše vlastnosti, která by zásadní být měla, a to je vytrvalost a stálost. Takto přebíhající od strany ke straně vystřídali Unii svobody, Věci veřejné, te%d hledají spásu v nějaké směsce nejasného původu, a pořád dokola. Přitom tyto strany na jedno použití vždy naslibovaly kde co, ale potom v parlamentu nehnuly ani prstem. Hlavně, že zde na stránkách PL vykládají třeba dneska, že je třeba reformovat volební systém (nevím zda tady nebo někde v Asii) když se však v parlamentu hlasovalo o novelizaci zákona o politických stranách a o volbách, tedy zákonech, které současný volební systém vyloženě mrzačí, tak hlasovali pro anebo se zdrželi hlasování, což je to samé.Skutečnost, že pohlaváři EU a EK ničí celou Evropu rozhodně neomlouvá lhostejnost a hloupost našich spoluobčanů. Ti nejsou ani natolik při smyslech, aby si uvědomili, že nejde jen o ně, ale především o jejich potomky, kteří budou tragicky platit za omezenost svých rodičů.