Sdružení pro republiku - Republikánská strana Československa Miroslava Sládka

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.10.2016 9:32:43 - Maftík

Brzký odchod do důchodu

Dobrý den
Slyšel jsem námitku vůči vašemu programu, že navrhujete nesmyslně brzký odchod do důchodu. Mělo by to prý za následek, že lidi budou následkem toho lenivět a že i kdyby chtěli lidé ve věku, v němž budou mít nárok na důchod, dále pracovat, tak "příležitost dělá zloděje" a lidé by byli hloupí, když by nevyužili možnost pobírat důchod v momentě, když by na to měli nárok. Co byste na to odpověděli?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.11.2016 12:55:36 - Sdružení pro republiku - Republikánská strana Československa Miroslava Sládka
 Dobrý den,ve svém návrhu strana vycházela ze zdravotního stavu populace, který je tak mizerný, že většina lidí je ráda, když se důchodu dožije. Zvyšování podle ČSSD a zvláště podle lidumila budujícího na estébáckých metodách babišstán, až na 75 let by znamenalo pouze to, že by bylo zcela zbytečné si na důchod platit pojištění nebo spořit. Pokud se bude zdravotní stav populace lepšit, lze zvyšovat i věkovou hranici. Chápu sice, že třeba státní úředníci jsou v 60 ještě plni energie, ale třeba dělnice v lese? Souběh důchodu a výdělku lze přeci snadno řešit.