PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.11.2016 11:00:34 - -Che-

Dotaz

Hezký den pane doktore, dám vám kontrolní dotaz :-) Jak vidíte vztah Kroměřížská výzva a iniciativa Peloton ve vazbě na pana Horáčka? Nesporně je to jeden z té party, Kocáb je jeho letitý kamarád . . proč se tak rychle po vzniku Kroměřížské výzvy od ní Horáček distancoval? Je to finta na diváky nebo tam mohlo něco zaskřípat? Já bych se přikláněl k první hypotéze, ale zajímá mě váš názor. Jinak přeji mnoho zdaru, držím vám palce a pečlivě vás čtu!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.11.2016 16:21:34 - PhDr. Miroslav Sládek
Dobrý den,manipulace s masami je již velmi dobře propracovaným oborem, který samozřejmě majitelé médií a osoby typu Soros využívají. Například v průzkumech volebních preferencí jsou soustavně uváděny ty strany nebo politici na jejichž úspěchu je zájem. Oni potom samozřejmě musí v parlamentu nebo na Hradě plnit příkazy svých sponzorů. Ovšem pokud by bylo všechno černobílé, mohlo by se to omrzet, proto je zapotřebí malinko vývoj zdramatizovat. Jako v každé mizerné divadelní hře. Seznámení s aktéry, zápletka, vyvrcholení děje, peripetie, a katarze se šťastným koncem, v tomto případě zvolením toho nejlepšího. Vzpomeňte na rok 2013, kdy bylo na výběr mezi Karlem a Milošem. To byla katarze! Jenom pochybuji, že to byl šťastný konec a navýsost se obávám, že tomu nebude v roce 2018 jinak.