PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.11.2016 22:07:00 - Maftík

Československo

Dobrý den, pane Sládku. Vaše strana se jmenuje Republikánská strana Československa a vím, že byste chtěl Československo obnovit, resp. že podle Vás bylo jeho zrušení protiústavní a tedy fakticky nikdy zrušeno nebylo. Já to vidím stejně a také bych chtěl zpátky Československo, ale na druhou stranu si uvědomuju, že naděje na jeho obnovení se zdá být mizivá. Byl jsem se 28.10. projít ven mezi lidi a ptal se jich na jejich názor v této věci - velká většina by byla pro obnovení (nebo by jim nevadilo), ale stejná většina jej považuje za nemožné. Jakou realistickou cestu či realistický postup, který by nás k jeho obnovení přiblížil, byste navrhnul? Máte plán, jak dostat myšlenku obnovení Československa mezi lidi a učinit ji reálnou?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.11.2016 19:19:18 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,děkuji za váš průzkum u náhodných účastníků 28. října. Je vidět, že Československá republika stále žije a to nejen tady a na Slovensku, ale také na Podkarpatské Rusi.Není žádná zaručená, nebo jednoduchá cesta. Musíme znovu a znovu vysvětlovat protizákonné rozbití republiky a z toho plynoucí důsledky.Musíme dnes a denně přesvědčovat lidi o výhodách obnovy v hranicích první republiky. Jsme s jist, že se vzrůstajícím napětím daným naprosto šílenou politikou EU a EK, nutností ochrany našich hranic, ekonomickými podmínkami, se bude nakonec obnova první republiky jevit většině lidí jako velmi schůdná a perspektivní cesta z krize.