Mgr. Šimon Heller

  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.11.2016 19:05:11 - Evropa v čudu

Clintonová i bez jaderného kufříku přeměnila prosperující Libyi ve spálenou zemi

V rozhovoru pro PL jste řekl, že se obáváte se, že si Američané neuvědomují, komu dali do rukou jaderný kufřík. Nemyslím si, že by Donald Trump byl nějaký supr politik, ale na rozdíl od Clintonové řekl, že se chce s Putinem dohodnout, což ruský prezident opětoval. Jiné je to s Clintonovou, před jejíž nesmiřitelným postojem k Rusku a rizikem rozpoutání 3. světové války varovali i někteří západní politologové. Clintonová vedla ve své kampani ostrou protiruskou a také protičínskou rétoriku. Ve své přechodí funkci ministryně zahraničí USA prakticky pokazila vše, na co sáhla. Proč by tedy měla být podle vás lepší, než Trump?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.11.2016 22:56:47 - Mgr. Šimon Heller
Dobrý den,
jak jsem již řekl v rozhovoru pro PL, USA vybíralo mezi špatnou a ještě horší volbou. Dnes již z prohlášení budoucího prezidenta USA víme, že řada předvolebních proklamací byly jen sliby, které pár dní po volbách už neplatí. Musíme si tedy počkat, co platit bude a co ne. Nicméně politik by měl být předvídatelný a konzistentní ve svých názorech.
Přeji pěkný den.
S pozdravem
Šimon Heller