PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.11.2016 13:43:30 - Adam Stříbný

Problém Sociální Demokracie

Dobrý den pane doktore. Chtěl bych se Vás zeptat na Váš názor na sociální demokracii. Sociální demokracie dle mého zatím jenom škodí lidstvu! Dobře, chápu Rakouskou sociální demokracii, že si prý tam nestěžují, ale taky tam mají ,,normální'' koaliční vládu. Zde v ČR má levicová sociální demokracie koalice s různými pravicovými stranami! Nehledě na to, že KDU-ČSL byla v koalici i se silně pravicovou liberálně konzervativní stranou ODS a teď má koalici s ČSSD? Problém je podle mě v tom, že je kapitalismus ovlivňován socialismem, že v naší zemi je takzvaná smíšená ekonomika, kde nám vládne jak kapitalismus, tak i socialismus! A za to může právě ČSSD a taky ostatní levicové strany, jako je KSČM. V Rakousku mají jasno, pokud tam vládne soc. dem, mají tam jednodušší socialismus, ale co ČR? ČSSD chce být neustále u moci, proto si vždy hledá cestu, vždy se spojuje s jinými pravicovými stranami! A pak si lidé stěžují. Je česká ekonomika na tom tak špatně díky Sm. Ekonomice a ČSSD? Děkuji za o

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.11.2016 10:34:48 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,omlouvám se, že začnu od Adama. Za současný marasmus mohou strůjci sametového podvodu, protože jenom díky němu nebyla zakázána KSČ a nebyli potrestáni její pohlaváři. Proto dnes mohou vládnout členové zločinecké organizace, tedy zločinci a estébáci, tedy dvojnásobní zločinci, jako je třeba Babiš. Druhým faktorem je hloupost mnohých našich spoluobčanů a tím daná i jejich krátká paměť, protože by jinak nemohli zločince volit a ještě jim tleskat za to, že ničí národ.Co se týká speciálně sociálních demokratů - ti přeci zradili již tím, že na počátku komunistické diktatury se dobrovolně sloučili s komunisty. Zrazovali i po sametovém podvodu, třeba když tehdejší předseda Zeman uzavřel tak zvanou oposmlouvu s Klausem a to jenom proto, aby mohl vládnout i proti vůli lidu, to ukázalo o co mu skutečně jde. Ne o lidi, ale o vlastní moc a bohatství.Dnes je sociální demokracie na cestě stát se marginální straničkou jako ODS. Tak obě tyto strany ve své touze o po moci za každou cenu uravili cestu k moci zločinci Babišovi.Bůh ochraňuj naši zem a náš národ, když je nejsme schopni ochránit sami.