Sdružení pro republiku - Republikánská strana Československa Miroslava Sládka

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.11.2016 15:04:41 - Maftík

Okamura a SPD

Dobrý den.
Republikáni jsou známi svým negativním postojem vůči Tomio Okamurovi a jeho SPD. Nevěří tomu, že to Tomio "myslí upřímně". Mohli byste nějak přehledně sumarizovat vaše námitky vůči Okamurovi a důvody, proč mu nevěříte? SPD se každopádně dostala do krajských zastupitelstev a po uplynulých krajských volbách se ozývaly i vyhraněné hlasy jako ten od Kláry Samkové, že po úspěchu SPD by se všechny malé vlastenecké strany měly zrušit a vstoupit do či pomoci SPD, pokud jim opravdu jde o naši zem (nebo tak nějak). Já s něčím takovým samozřejmě nesouhlasím, ale někteří lidé na to bohužel uslyší ...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.11.2016 14:55:12 - Sdružení pro republiku - Republikánská strana Československa Miroslava Sládka
Dobrý den,takových tady již bylo, vzpomeňte třeba jenom na Věci veřejné. Populární Radek John, Bobošíková atd., a kde jim je konec. Bohužel tady s námi žijí lidé, kteří musí každé čtyři roky hledat něco nového a vládnoucí banda jim to ráda dodá, protože potřebuje hlasy nespokojených lidí spláchnout do kanálu. Proč si myslíte, že Nejedlý, poradce Zemana financuje nějakého poločecha, jenom proto, že se hodí, protože sice opisuje od nás, ale je jisté, že nikde nebude škodit. Protože jinak mluví a jinak koná.Co se týká Samkové, ta nám kdysi za stejné výroky, které dnes ve velkém kopíruje výše jmenovaná směska, nemohla přijít na jméno. Nadávala nám do rasistů, nacistů, a hájila jako advokátka Araby a cikány. Podle hesla peníze nesmrdí od nikoho.To je politická nevěstka, která se chce jen svézt na módní vlně, nic jiného. A právě takovou váhu má její doporučení. Jestli mi nevěříte, tak si toto okopírujte a uschovejte.Jen mne pořád netahejte do komentářů takových nul. Protože vymetat jednu stranu za druhou, tunelovat Úsvi t, proto ho přeci vyhodili, kopírovat moje výroky a Republikánský program, jinak mluvit  a jinak hlasovat a hloupě mluvit, to přeci není kvalifikace pro politiku. Anebo si myslíte, že je?