PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.11.2016 4:49:49 - tomas.bn

Havel a jeho pravda a láska

Dobré ráno pane doktore, domníváte se, že pravda a láska zvítězila když byl po "revoluci" dosazen na hrad pan Havel? Nedopustil se náhodou vlastizrady když pomohl rozbít naši Československou zem?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.11.2016 14:46:27 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den, včera jsem o něm mluvil v Bratislavě pod Hradem. Celá sametová revoluce nebyla ničím jiným, než předem dobře připraveným a perfektně sehraným podvodem, kde lidé zvonící klíči byli jen nevědomými figurkami. Sametové předání moci znamenalo, že nebyla zakázána KSČ, že nebyli potrestáni pohlaváři komunistického režimu, kteří se tak mohli přesunout se svými nakradenými penězi a známostmi do ekonomické sféry. Dnes jsou z nich multimilionáři a miliardáři a mají daleko větší moc, než měli před sametovým podvodem. V tom jim ovšem zdatně pomáhali Havel, Klaus, Zeman, Pithart a celá ta banda dnes označovaná za politiky, a která si sametovým podvodem přišla také na astronomické sumy. Typickým produktem sametového podvodu je třeba Babiš a jemu podobní.Běda ovšem, když jsem toto řekl hned na počátku roku 1990. Hned byl oheň na střeše a Havel mne v Hovorech z Lán označil za fašistu, nacistu, atd. Tehdy byli všichni nadšenými havlofily, někdo z prospěchu, někdo z hlouposti. Dnes je Havel kritizován stejnými lidmi, kteří tehdy po mně dupali.V každém národě jsou lidé dobří a špatní, inteligentní a hlupáci. Bohužel v České republice je toho horšího nadbytek.