JUDr. Klára A. Samková, Ph.D.

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.11.2016 19:58:00 - tomas.moukes2

Rasová diskriminace bílých vládou

1) Vláda si v oficiálním vládním dokumentu Strategie romské integrace ( str.50) schválila, že romové budou dostávat dotace za chození do školy, protože jsou romové, zatímco běloši nedostanou nic, protože jsou bílí. A ještě tam zdůrazní, že se to má vztahovat jen na romy, ne na všechny sociálně slabé.
2) Dále schválila, že zaměstnavatelé budou dostávat dotace za zaměstnání roma, za bělocha nic ( str.54-57). Takže když přijde rom a běloch, tak zaměstnavatel upřednostní roma, protože na něho dostane dotaci
3) Dále vláda schválila, že při zaměstnávání na úřadech se budou místa nabízet přednostně romům ( str.87).
Jak někdo může schválit něco tak rasistického? Nedopouští se tím vláda trestných činů &229)2)b) Zneužití pravomoce veřejného činitele s rasovým motivem a &402 Diskriminace skupiny lidí? Nechcete je za to zažalovat?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.11.2016 17:28:57 - JUDr. Klára A. Samková, Ph.D.
 Veškeré vládní koncepce vůči Romům jsou naprosto nefunkční a navíc, promiňte tu otevřenost, naprosto blbé.Použití §§ trestního řízení jsou zde naprosto neúčinná, neboť k trestnímu řízení není politická vůle. Je to věc ideologie, tuto šílenou a nefunkční politiku vůči Romům změnit.