ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.11.2016 14:40:43 - Karolína B.

V ČR panuje anti-sociální systém a kapitalistická diskriminace pomocí grantů,fondů, neziskovek

Dobrý den,
pracuji ve státní správě (OSSZ) a mohu Vám říci, že stát zavedl anti-sociální systém. Peníze se posílají lidem, kteří pracovat nechtějí, přitom jsou zdravý a mohou, ale bohužel systém je nastaven tak, že se jim pracovat nevyplatí nebo jim to na vyžití stačí. Tak se ptám, co je to za systém? Pokud to dobře sleduji, komunisté měli lepší systém-kdo nepracuje, nemá nárok na nic! Říkáte, že rovni jsme všichni před zákonem, ale přitom v sociálních dávkách jsou tam vždy podmínky, pokud Váš příjem, pokud to a jindy toto.

A ještě jeden dotaz, proč by měl mít uprchlík/migrant něco garantováno (bydlení či stravu), když naši občané cca 25-30% nedosáhnou na to, co nabízíte jim? Proč mají být občané ČR diskriminovány migranty či uprchlíky? Proč by uprchlíkovy/migrantovi mělo být garantováno více než občanovi (bezdomovec)ČR? Pro migranty díky fondů,neziskovek a diktátu EU?Je to kapitalistická diskriminace!?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.