Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.11.2016 10:07:25 - Linda S.

Jak do parlamentních voleb

Zdravím, pane senátore, cituji z Vaší odpovědi ze 14.11., týkala se krajských voleb, do kterých vstoupila SPO v koalici s SPD T.Okamury: SPD by bez naší organizační struktury v krajích a bez našeho financování (90% nákladů jsme v 11 krajích, kde jsme šli v koalici hradili my) nebylo úspěšné.
Včera jsem neměla čas pozorně sledovat dění, ale zaznamenala jsem, že T.Okamura hodlá s SPD vstoupit do parlamentních voleb samostatně s plánem získat min. 10%. Volila jsem koalici SPD+SPO, takže mě osamostatnění SPD rozčarovalo, připadá mi jako zcela zbytečné a riskantní roztříštění sil, které koalice předvedla v proběhlých volbách v krajích. Vždyť s přihlédnutím k čím dál vyššímu rozzlobení lůzy, ke které se hrdě hlásím, byste předepsaných 10% pro koalici společně násobně překročili. Celostátně! Takhle mám pocit, že jste posloužili SPD jako (finanční) berlička cestou vzhůru. Rázem nevím, koho volit. Proč se tříští fungující síly?! Dá se toto rozhodnutí ještě zvrátit? Děkuji za Váš názor. Linda

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.