Sdružení pro republiku - Republikánská strana Československa Miroslava Sládka

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.11.2016 12:20:20 - Maftík

Odchod z EU a EFTA

Dobrý den. Pokud by se podařilo České republice vystoupit z Evropské unie, jaký by měla SPR-RSČ plán na to, jak dál po vystoupení? Myslíte, že by po czexitu hrozil nějaký zásadní ekonomický propad naší země, nebo jsou to podle vás jen plané řeči? A jak byste se stavěli k připojení se do evropského sdružení volného obchodu - EFTA? (https://cs.wikipedia.org/wiki/Evropské_sdružení_volného_obchodu)

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.11.2016 13:13:43 - Sdružení pro republiku - Republikánská strana Československa Miroslava Sládka
 Dobrý den,víte sám, kolik bylo povyku kolem výsledku referenda ve Velké Británii. Předpokládám, že se vláda bude řídit výsledky referenda a Británie skutečně z EU vystoupí a jsem si jist, že jí to neuškodí ani v nejmenším. Naopak země na odchodu z EU vydělá. Jediní kdo budou trpět jsou byrokratičtí paraziti v Bruselu. Pro ně to je obrovská rána vzhledem k tomu, kolik Británie přispívala do rozpočtu EU a tím pádem i na jejich zločinně vysoké platy. Česká republika by na vystoupení získala podobně. Například poslanců Evropského parlamentu za ČR je 22. Jejich příjem je 35 milionů za volební období, tak si to vynásobte a zjistíte, kolik ušetříme. Uklizečka za ČR v Bruselu má 70 tisíc měsíčně plus mnoho dalších výhod. Další zaměstnanci mnohem víc. Nevím kolik uklízeček, referentů a jiného personálu tam mají rodiny současných českých politiků, určitě stovky. Atd., atd.Kdyby banda kolem Hradu, Babiše a spol. neustále nesrážela českou korunu, na čemž vydělává především Babiš a jemu podobní, tak je euro za 20 korun. Třeba na tomto jediném příkladu je jasné, že EU k ničemu nepotřebujeme.Vystoupení z EU neznamená, že se budeme izolovat. Chceme spolupracovat se všemi, ale jenom jako rovnocenní partneři a ne lokajové.