PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.11.2016 13:10:45 - Maftík

Česká armáda

Dobrý den, pane Sládku. Naše armáda, jak známo, je aktuálně schopná bránit maximálně jeden kraj po dobu asi 2-3 týdny. To je tristní vizitka. Jaké byste navrhl řešení ohledně stavu naší armády, zvlášť v souvislosti s eventuelním vystoupením naší země z NATO, o které vy a některé další strany usilujete? Co vnímáte jako největší bezpečnostní hrozby pro naši zemi v současnosti a následujících letech? (myslím takové, v nichž by byla naše armáda zapotřebí)

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.11.2016 9:31:46 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,omlouvám se, ale tento problém jsem zde již řešil takže jen stručně. Profesionální armáda jako základ obrany státu. Ovšem pořádná a ne takový patvar, který vznikl pod vedením současné vládnucí bandy. Obnovit brannou povinnost, například na půl roku tak, aby se mladí lidé naučili zacházet se zbraní a základní taktiku, pohyb v terénu, boj ve městě. Záměrně používám termín mladí lidé, protože je na zvážení, zda by branná povinnost neměla být i pro dívky. Konec konců je rovnoprávnost a vzhledem k vývoji ve světě se může docela dobře hodit, aby i ženy dokázaly účinně použít zbraň na obranu rodiny a státu.