Sdružení pro republiku - Republikánská strana Československa Miroslava Sládka

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.11.2016 12:59:10 - Maftík

Republikánská mládež

Dobrý den. Zaregistroval jsem, že v uplynulých dnech byla obnovena činnost Republikánské mládeže (http://www.spr-rsc.cz/233-republikanska-mladez.html). Gratuluji a chtěl bych se k této organizaci zeptat pár věcí. Mohli byste připomenout, jaké druhy aktivit a činností vyvíjela tato organizace v minulosti v době své největší slávy? Také by mne zajímalo, bude mít republikánská mládež možnost alespoň poradním hlasem ovlivňovat program republikánů? A nakonec, jak byste motivovali dnešní mládež ke vstupu do této organizace?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.12.2016 15:29:37 - Sdružení pro republiku - Republikánská strana Československa Miroslava Sládka
 Dobrý den. doufám, že obnovená Republikánská mládež dosáhne stejné popularity a výsledků, jaké měla v minulosti. To, že je někdo mladý neznamená automaticky, že nemá přehled a vytříbený názor. Právě naopak, ne nadarmo se říká, že by člověk nikdy neměl opouštět ideály svého mládí. Život totiž každého obrušuje a tak je snadné se zpronevěřit právě těm ideálům mládí. Předpokládám, že tak, jako v minulosti se budou mladí podílet na činnosti strany včetně třeba demonstrací. Samozřejmé je i získávání další členů do RM. V minulosti pořádala tato organizace letní tábory, výcvik v přežití a podobně dobrodružné akce.Bylo zcela samozřejmé, a budeme v tom pokračovat i nyní, že se členové RM účastní schůzí a akcí jako řádní členové strany a tím pádem mají stejnou možnost ovlivnit program a názory strany.Radikalizmus by řešení mnoha současných problémů jenom prospěl a je základním rysem jak mladých, tak i starších Republikánů.Vítám všechny do našich řad.