Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.12.2016 15:00:47 - Karolína B.

Vnucování zvrácených západních hodnot plné multikulti, homosexuality,zpochybňování funkci rodin a křesťanství pod rouškou EU odmítám.

Dobrý den,
hra na falešné hodnoty západních pseudoelit plných neomarxistů odmítám. Kdo o ně stojí? Proč jsou nám neustále někým vnucovány? Tohle není demokracie, ale levicový fašismus menšin, kde nás okrádá stát a pod diktaturou EU přerozděluje naše peníze na různé nesmyslné projekty. Nebyli tu před 10ti lety, před 20 ani před stovkami let, my je nepotřebujeme. Vnucené genderovské projekty? Vnucování nelegálních nepřizpůsobivých a bezdokladových migrantů? Pokud někdo má za náboženský cíl se přemnožit, tak ať si pomohou sami, ať se klidně navzájem sežerou, je to jejich náboženství, kanibalismus jim není cizí....A západní hodnoty?Vždyť všechny západní země napadají bezdůvodně jiné země (kvůli ropě,plynu, bohatství) to jsou ty hodnoty , které jsou nám vnucovány?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.12.2016 14:34:38 - Jaroslav Doubrava
 Nu, levicový fašismus bych v tom neviděl, ale s ostatním s Vámi plně souhlasím. Zdravím Vás. Jar. Doubrava