PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.12.2016 15:35:51 - Josef1985

Zahraniční spolupráce

Dobrý den pane předsedo,
spolupracuje SPR-RSČ s nějakou zahraniční stranou, ať už na Východ či na Západ od našich hranic, co spolupráce např. se Svobodnými z Rakouska, Národní fronta z Francie či SNS ze Slovenska?
Spolupráce s nějakou významnou stranou či její významnou osobností by SPR-RSČ dost bodla nemyslíte?
Děkuji Váš sympatizant.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.12.2016 16:46:25 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý večer,tuto otázku jsem také již několikrát rozebíral. Již od počátku jsme spolupracovali především s FN Jean-Marie Le Pena, ale i se Svobodnými v Rakousku tehdy ještě Heidera, Republikány v Německu a nemohu samozřejmě zapomenout na Vladimíra Volfoviče v Moskvě. Samostatnou kapitolou je potom spolupráce s americkými Republikány.Politika je však záležitost navýsost národní a vnitřní, Takže navštěvovat se, vyměňovat si názory.Samostatnou otázkou je to, co nyní praktikují ty zoufalé figurky hrající si na domácí politické scéně na politiky. Možná to získá i nějaké body do voleb, viz třeba okouzlení voličů ANO přivandrovalcem z východu. Zároveň je ale odsouzeníhodné, když si české politické straničky kupují přízeň venku. Narcis, který ještě nedávno se nemohl rozhodnout zda bude pojídat psy anebo vepřové platil statisíce za foto se dcerou Jean-Marie, nebo pozvání na raut do Hofburgu. Platil to samozřejmě Veleba, ale p.p. se tam za jeho peníze naparoval.Politika by měla řešit především domácí problémy, teprve poté zahraniční.