Mgr. Šimon Heller

  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.12.2016 10:25:28 - camel

Čím to, že se lidovcům daří takový restart?

Určitě na tom má podíl předseda, ale co dalšího? Mě při čtení dotazů až udivuje, kolik je kladeno právě lidovcům. Je evidentní, že váš názor je pro řadu lidí důležitý, tak si říkám, že na tom asi něco bude. Taky se mi líbí, jak k dotazům přistupujete. To třeba někteří neodpovídají vůbec

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.12.2016 12:07:35 - Mgr. Šimon Heller
Dobrý den,
děkuji za Váš dotaz. Není to jen o předsedovi, ale o kompletní generační obměně po neúspěchu v poslaneckých volbách v roce 2010. To odráží i skutečnost že ve sněmovně v roce 2013 usedlo 13 nových poslanců. Pouze Ludvík Hovorka ze Zlínska byl poslancem již v minulosti. Současné omlazené vedení je ve složení Bělobrádek, Jurečka, Bartošek, Mihola a Benešík. To nejsou političtí dinosauři, ale nová krev, která od roku 2010 přenastavila řadu věcí.
Já sám jsem vstupoval do KDU-ČSL v na jaře 2012, kdy tato strana byla téměř na kolenou a reálně hrozilo, že po vypadnutí ze sněmovny vypadneme i z krajského zastupitelstva. A osobně jsem přesvědčen, že lidé, jež se ujali vedoucích funkcí ve straně v období mimo sněmovnu tak nečinili primárně pro svůj zisk, ale pro dobrou věc.
Přeji Vám pěkné prožití svátků.
S pozdravem
Šimon Heller