PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.12.2016 11:12:42 - Bobo123

Školství

Dobrý den pane doktore. Rád bych se vás zeptal na problematiku školství. Jaký máte názor na inkluzivní vzdělávání -zařazování všech dětí do běžné školy a zároveň na zhoršující výsledky českých studentu v přírodovědě, matematice a literatuře? Nedávno zveřejněné mezinárodním šetřením PISA 2015 .

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.12.2016 16:47:26 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den, nejspíše omylem stejný dotaz, tak v této odpovědi ke stále horším výsledkům žáků a studentů v ČR. Místo toho, aby se vyučovaly důležité předměty od jazyků až po matematiku, tak ministerstvo a další vymýšlejí nesmyslné předměty, které jen otravují duše studentů. K čemu taková výchova k multikulti. K čemu exkurze do romského muzea, apod. Bohužel jsou mrzačeny i klasické předměty. Čemu poslouží, když se místo zeměpisu vyžaduje podrobná znalost EU a jejích orgánů. To je bohužel vyžadováno s ještě větším fanatismem, než který předváděli soudruzi učitelé u RVHP.Požadujeme jednotné osnovy, ponechání pouze klasických předmětů plus výpočetní technika alias informatika. Jednotné státní maturity a přijímací zkoušky na VŠ vypracované jednotlivými školami.Kromě mrzačení výuky si z přijímacích zkoušek a maturit dělají obrovský byznys jacísi parazité SCIO, atd. Zrušit je ihned.