Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.12.2016 19:47:59 - lukas.konecny

Multikulturní neziskovky placené vládou berou utokem české školy a školky

Co říkáte na to, jak dnes multikulturní neziskovky berou české základní školy a dokonce i školky utokem? Vykládají malým dětem, že uprchlíkům musíme pomáhat a jejich chování je naše vina, protože jsme na ně zlí. A bohužel na ty děti to dost působí, oni je umí zmanipulovat - viz různé články na eurabia apod. Stejně tak tam chodí i muslimové přednášet - mají na to vůbec právo, když nemají druhý stupen registrace? To je strašně nebezpečné, je to největší zbran nepřítele obrátit mládež proti nám. Podívejte se na západ, jak mají vymytý mozky, to je něco neuvěřitelného -u nás to začíná být podobné, viz. zelení a piráti atd.

Já myslím, že je velká chyba, že se tomu Okamura nevěnuje ve svých videích, na to by měl naopak klást největší důraz. Stejně tak máte 10 000 členů, tak ti by měli vyvinout aktivitu a informovat svoje známé apod., dnes většina lidí vůbec neví, co se děje. Co myslíte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.12.2016 16:39:45 - Radek Rozvoral
Dobrý den Lukáši,
máte jistě pravdu, že pokud se něco takového děje, tak je to pro naší společnost do budoucna velice nebezpečné. Hnutí SPD se ze všech sil snaží, aby v České republice nenávistná, netolerantní, násilná a ženami opovrhující islámská ideologie nikdy nezakořenila a budeme to dělat i nadále. Děkuji Vám za podnět, kterému se budeme samozřejmě také věnovat.
Hezký zbytek dne, veselé Vánoce a hodně zdraví do nového roku.