Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.12.2016 19:01:32 - Dajpum

Vzkaz

Pane Prezidente!-Celá naše rodina a velké naše okolí Vám fanfíme-Budeme rádi -když budete znovu kandidovat .Jste konečně lidový prezident pro český národ,kterému neděláte ostudu a moc nás mrzí-jak někteří Barbaři si neváží Hlavy státu .Je až neuvěřitelné-co si někteří dovolí.----Nevím až kam zasahuje Vaše pravomoc-ale mé srdce touží Vám to napsat-Zarmucuje mě naše slabá Justice-či tak slabé Zákony-Když denní Jízda s Alkoholem nebo drogama Zabíjí hlavně nevinné lidi v našem státě a nic se s tím nedělá a nikomu to z vlady nevadí.Přemýšlím -jestli to berou tak -že lidí je jako.... že at se pozabíjejí.Proč když takový jede pod jakým koliv vlivem-Jim už neseberete řidičák NAVŽDY A I TO AUTO!přece bud řídím -nebo piju.a nebo ve vládě -jsou zrovna tací lidé-kteří jezdí pod vlivem?--Je to smutné.ZPŘÍSNĚTE PROSÍM UŽ KONEČNĚ TY TRESTY ZA VŠE!Vždyt si tady každý dělá co chce! život v rodině jim není drahý.- Ve vězení--se mají trestanci jak na dovolené.Copak to jsou tresty?Přejeme Vám moc Zdraví

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.02.2017 19:48:03 - Ing. Miloš Zeman
Ve sporu mezi zastánci prevence a represe jsem zásadně na straně zastánců represe. Nevěřím na sluníčkové přesvědčování vrahů, že už nemají vraždit, nebo zlodějů, že už nemají krást. Ale to je málo. Víte, co mě znepokojuje? Že sice odsoudíme sem tam nějakého zločince na deset let do vězení, ale on za dobré chování je po polovině trestu propuštěn. A kromě toho jsem mluvil s řadou ředitelů věznic a oni mně říkají, že někteří schopnější z nich mají až devadesátiprocentní zaměstnanost vězňů. Zatímco ti méně schopní jenom 60 procent. Čili jsem vedle represe i zastánce toho, aby vězni ve vězení pracovali, a tak spláceli svoje dluhy.