Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.12.2016 17:55:17 - krissus

Přeji pevné zdraví a stálý životní optimismus pane prezidente.






Ve Vašem vánočním projevu jste zmínil pět set milionů (na tři roky) schválených vládou na integraci imigrantů. Tato částka bude s bídou stačit na provoz neziskovek starajících se o tyto "dobrovolně " přijaté imigranty. Náklady na jednoho seniora v domově pro seniory jsou minimálně 250 tis. ročně (úhrada od seniora, soc. dávka -příspěvek na péči a dotace státu prostřednictvím Krajských úřadů) a to mají ještě hrazenou zdravotní péči pojišťovnami. Běženci nás přijdou minimálně na stejnou částku. Nebudou pak tyto náklady podstatně vyšší? 6.000 imigrantů x 250.000 ročně x 3 roky (usnesení vlády) = 4.500.000.000 Kč???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.02.2017 19:45:56 - Ing. Miloš Zeman
Jak víte, vystoupil jsem proti těmto dávkám. Z toho prostého důvodu, že si dovedu představit daleko užitečnější uplatnění této částky ve zdravotnictví, ve školství a v řadě dalších oblastí. Nicméně, zatím se zdá, že česká vláda, bohužel, se chová jako dobrý voják Švejk, protože odmítá povinné kvóty, ale přitom je ochotna akceptovat dobrovolné kvóty, které mají ve skutečnosti naprosto stejný efekt. Moje stanovisko je stále stejné, nemám nic proti migraci ze zemí, jako je Ukrajina a další země. Jsem proti migraci muslimských imigrantů, jejichž kultura je neslučitelná s evropskou, nikoli tedy pouze s českou, kulturou.