Ing. Karla Šlechtová

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,04. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.12.2016 12:50:00 - Kuba z Litoměřic

filmaři

Paní ministryně, hezký den. V posledních letech roste o ČR zájem ze strany zahraniční produkce. Mě by zajímalo, zda z toho ale opravdu těžíme maximum? Co když tu zahraniční štáby točí jen kvůli ceně a proč je tak nízká? Jsme přeci krásná země s mnoha přenádhernými historickými městy. Do nového roku vše dobré vám přeje KUBA

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.01.2017 8:28:12 - Ing. Karla Šlechtová
Děkuji za Vaše dotazy. Máte pravdu, že naše země má filmovému průmyslu co nabídnout a mohu říci, že zahraniční filmové štáby si k nám čím dál víc nalézají cestu. Tuto poptávku po filmovém turismu bychom měli nadále využívat, protože je to jeden z prostředků, který výrazně zvyšuje přínos do státní kasy. Já sama podporuji vznik takových projektů s mezinárodním dosahem, které ukazují světu krásy naší země a lákají tak budoucí návštěvníky, kteří rádi navštěvují místa svých oblíbených hrdinů. Pro zahraniční štáby představujeme nové možnosti a doufám, že tento trend bude nadále stoupat. Do nového roku 2017 Vám též přeji jen to nejlepší.