Sdružení pro republiku - Republikánská strana Československa Miroslava Sládka

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.01.2017 2:19:02 - tomas.bn

Úřad pro potírání dezinformací

Vážené předsednictvo, zaregistroval jsem jakýsi nový "Úřad pro potírání dezinformací", je tu konečně od revoluce šance na změnu k lepšímu a když bude naše vláda lhát tak úřad zasáhne a označí daný výrok za lež? To by bylo skvělé! TF

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.01.2017 7:09:12 - Sdružení pro republiku - Republikánská strana Československa Miroslava Sládka
 Dobrý den,kdyby tomu tak bylo, jak píšete, pokud by to byla veřejná kontrola, zvláště v ČR, kde tuto funkci nevykonávají novináři.Za prvé ale vůbec nechápu proč se něco takového zřizuje. Kdo bude určovat co je a co není dezinformace? Za druhé a to především, je to jenom další omezování našich práv a svobod. Tedy další krok ke zničení toho mála co ze svobody a demokracie máme.Jediným řešením by bylo odstranit celý současný parlament, celou vládu a všechny současné parlamentní strany. Je to jenom stejná banda, tváří se jako demokraté, ale jsou jen bandu neschopných (nebo spíše všehoschopných), snažící se udržet u moci všemi prostředky.