MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.01.2017 14:57:28 - lukas.konecny

Ohrožují rasismofobové svými útoky na lidi jejich životy?

Podle vědců lidé jsou geneticky naprogramováni, aby měli rádi svoji rodinu, národ a rasu. Podle expertů i tříleté děti jsou přirození rasisti, kdy si radši hrají s dětmi své rasy ( černé s černými, bílé s bílými ). Podle vědeckých statistik mají arabové, černoši a romové mnohem větší kriminalitu než běloši.
Pojdme se bavit o tom, jestli je rasismus vždy špatný. Ve svobodné společnosti by žádné téma nemělo být tabu. Například se asi shodneme, že mít obavy jít v noci do romské čtvrti, že Vám ukradnou peněženku a zmlátí Vás, je přirozené. Stejně tak, že ženy mají obavy chodit nezahalené do arabských čtvrtí.
Naopak se podívejme na odstrašující příklady rasismofobie.Třeba v Anglii policisti 15 let tolerovali muslimský gang, který znásilnil 1400 dívek, aby nebyli za rasisty. Nebo u nás rasismofobní Šabatová, když útočí na lidi, že nechtějí pronájímat byty Romům. Tím ohrožuje majetek lidí a soukromé vlastnictví. Každý přece chápe, že lidi nejsou rasisti, ale jsou jen opatrní. Co myslíte Vy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.01.2017 16:20:56 - MUDr. Jiří Koskuba
Vážený pane,

nikdo nejsme stejný. Někdy říkám naštěstí, někdy zase bohužel.

Proto stejně jako opravdový rasismus však striktně odmítám rasismus naruby. A ten je právě t.č. naším hlavním problémem.

S pozdravem  jk