Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.01.2017 15:37:55 - PeterkaTomSPD

Sprisneni trestu II.

A o volnocasovych aktivitach ani nemluvim, stejne moc volna nemam. No a v takove situaci musite jeste odpracovat 250h verejnych praci, takze vam nezbyva cas jit si nekam privydelat a zaopatrit si tak chybejici penize na slozenky, a do toho vam prijde ze mate do 14 dnu zaplatit soudu 8 tisic za to ze vas racil odsoudit (popravit) no dusevne a socialne slabsi jedinec se z toho musi proste slozit. Proto me zajima co si o techto vecech myslite Vy pane Okamuro, a jestli mate v umyslu zprisnovat tresty za tezke a umyslne zlociny a zmirnit tresty za ty nedbalostni? A co si myslite o trestu smrti, pripadne fyzickych trestech. Mnohokrat dekuji za Vas cas a pripadnou reakci na muj dotaz. Přeji Vám pěkný den, a hodně zdraví, síly a energie do tohoto náročného roku 2017.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.02.2017 13:03:34 - Tomio Okamura
Hezký den, v prvé řadě vám přeji hodně síly, dobré vůle a dobré nálady, abyste se dostal z problémů - vážím si každého, kdo se k problému postaví čelem a snaží se napravit chyby, které děláme každý z nás.Bezesporu by tresty neměly být likvidační a já si dovolím váš případ předložit panu ministru spravedlnosti.Mějte se fajn a držte se,Tomio OkamuraNapište prosím na okamurat@psp.cz.