Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.01.2017 19:38:11 - pistolnice

jedovate sliny od Gabala v ČT 24, 11.1 17

Vazeny p. prezidente , včera jsem viděla rozhovor s p.Gabalem na ČT 24 , kdy on z Vašeho vyjádření, že se na našem území muže pohybovat terorista, udělal skoro, 3 , neli 4 SV ! Musím napsat , ze je skandální vyjadřování nějakého Gabaly k Vasi informaci a ze většina občanů bere vyjadřování zástupce zaprodane KDU ČSL, jako ponižování , tímto obyvatelem / G/ , který zije u nás v České republice. Myslím , že tato osoba posl. Gabal a nejen on, dela České republice velkou i mezinárodní ostudu a ze by se s tim melo něco delat . Pane prezidente, muj názor je ten , že takový lide / i Herman , Halik , Belobradek a další / by neměli zastupovat občany v PS , protoze nasi republice a občanům nehorazne skodi !! Jaky názor máte Vy ? Děkuji za Vaše vyjádření a přeji hodně, hodně zdraví . Jihoceska Hanka

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.02.2017 19:39:36 - Ing. Miloš Zeman
Já hodnotím lidi podle toho, co v životě dokázali. Ivan Gabal byl hlavní volební manažer Občanského hnutí a díky své neschopnosti dovedl toto hnutí, které mělo v obou národních parlamentech 60 poslanců a v obou vládách 16 ministrů, k porážce, protože nepřekročilo pětiprocentní hranici nutnou pro vstup do Parlamentu. Z těchto konkrétních důvodů pokládám Ivana Gabala za naprosto neschopného. Cítil bych s ním soucit, kdyby nebyl v politice. Ale když je v politice, cítím k němu pouze pohrdání.