Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.01.2017 11:05:05 - Hosamen

Myslíte, že mám pravdu?


Chovanec obhajuje svůj sbor Koniášů. Pokud by pracoval jak to tvrdí ministr, neměl by vůbec žádnou cenu. Prezident to předvedl v praxi, řekl neúplnou zprávu o člověku z Magrebu, neuvedl jméno takže tato zpráva je bezcenná. Sbor Koniášů musí získat identifikaci, je mu tedy zjištění, že dotyčný chodí na tyto weby z knihovny na houby ale už zjišťování IP adresy je pokus zasahovat do práv daných Listinou základních práv a svobod, pokud se to stane na domácí IP adrese, je to porušení Listiny dokonce ve dvou bodech, nikomu není nic do toho co čtu ani co píšu, právo na vlastní názor a právo uveřejnit vlastní názor. Navíc takto zjistí adresu a jméno což jsou důvěrná osobní data. Takže má práva najednou poruší 4x. Není to trochu moc?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.02.2017 19:38:57 - Ing. Miloš Zeman
V každém případě představa, že 15 úředníčků na ministerstvu vnitra bude rozhodovat, co je a co není pravda, když tuto pravdu neznají ani kvalifikované tajné služby, je něco tak zrůdného, že jsem proti tomu musel vystoupit. Uvědomte si, že americké tajné služby tvrdily, že v Iráku jsou zbraně hromadného ničení, a ukázalo se, že je to lež. Vy si opravdu myslíte, že těch 15 úředníčků je nadáno vyššími schopnostmi než celá mnohatisícihlavá síť amerických zpravodajských služeb?